Sluta stressa kring pengar

Pengar är någonting som väldigt många tyvärr stressar upp sig kring. Det kan handla om allt ifrån hur man ska klara sig för månaden, till hur man ska kunna spara ihop till sin drömresa eller handpenningen för ett hus. Det många då drömmer om är att få ha turen med sig och lyckas vinna en större summa pengar, som kan få stressen att släppa.

Ett spel som många väljer att prova sin lycka på är Lotto, som presenteras av det statliga bolaget Svenska Spel. Spelet har funnits i flera tiotals år och vid dragningarna som sker på onsdagar och lördagar är det miljontals inlämnade rader med och spelar. Varje rad består utav sju nummer mellan 1 och 35 och det gäller för spelaren att få en rad som stämmer så väl in som möjligt med den som dras fram i tv-sändningen.

När du spelar på Lotto finns det flera olika sätt som du kan vinna på. Det enklaste är om du prickar in fyra utav de sju siffrorna som väljs ut under dragningen. Har du turen med dig på riktig kan du pricka in ännu fler siffror och kanske till och med alla sju som dras. Gör du detta har du vunnit den högsta vinsten, som varierar i storlek från dragning till dragning. Oftast ligger den dock över en miljon kronor, vilket betyder att en enda liten gissning kan göra dig till miljonär!

Öka dina vinster med Joker
När veckans lottorad presenteras så passar man även på att hålla dragning för spelet Joker. Även här gäller det att välja ut en sjusiffrig kod, dock med siffror mellan 0 och 9, som du tror kommer att dras fram. Här är det dock även viktigt med vilken ordning som du sätter siffrorna i, då det gäller att ha rätt siffror på rätt plats för att vinna. För vinst krävs att du har minst två rätt siffror från början och slutet i raden och ju fler rätt, desto större blir din vinst. Detta spel kan du antingen spela som det är, eller kombinera ihop med din Jokerrad. Om du gör detta och får sju rätt på lotto, samt minst två rätt på Joker har du plockat hem Drömvinsten, som är den största jackpotten i den svenska spelindustrin. Som minst ligger den på 75 miljoner kronor och växer sig ständigt större för varje vecka som den blir kvar. Som störst har den hittills varit på 237 miljoner och gick då till en vinnare i Norrköping efter att ha växt i hela 15 månader.