Det stora intresset för bollsport

Stressbollen är ett utmärkt hjälpmedel för att snabbt och enkelt frigöra de stresshormoner som finns i kroppen för stunden. Bollen förknippas ofta med kontorsmiljö, där personer som sitter vid datorn mycket kan ha behov utav dem. Sanningen är dock att bollen kan passa även på andra platser. varför inte ha med dig en stressboll i väskan hela tiden, så att du är redo när du känner att stressnivåerna ökar.

Förutom stressbollar finns det en mängd andra bollar som folk mer än gärna har med i sin vardag. Det vi syftar på då är det olika sporter som många väljer att följa under större delar utav året. Fotboll är ett mycket bra exempel på en sådan och förutom att miljontals människor runtom i världen tittar på de olika matcherna, så finns det dessutom miljontals registrerade spelare. Sporten existerar i alla världens hörn och är någonting som för nationer samman på ett mycket positivt sätt. Idag finns det många olika turneringar och mästerskap där nationer har chansen att ställas mot varandra på planen. Ett utav de som brukar få stor uppmärksamhet här hemma i Sverige är det europeiska mästerskapet och detta för att vårt egna landslag ofta är med och spelar här.

Trots att näst intill alla europeiska nationer har ett eget landslag, så for inte alla vara med och spela i mästerskapet. Detta har att göra med att det endast finns plats för 24 lag och dessa platser görs det upp kring i det föreliggande kvalet. Här delas lagen in i olika grupper, där alla möter varandra på både hemma- och bortaplan. Efter detta läggs de totala poängen ihop och de bästa lagen från varje grupp går vidare till EM. Varje gång EM går av stapeln så hålls den på olika platser och när mästerskapet hålls brukar stora mängder fans resa hit.

Att få tag på biljetter till fotbolls EM burkar vara väldigt eftertraktat och då speciellt de matcher som Sverige eller andra stora landslag spelar. Även om vårt eget landslag inte är med och spelar så är det många som beger sig till den utvalda EM-staden för att få uppleva det hela på plats. Enklast kan det vara att få tag på biljetter till kvalet, där hälften av Sveriges matcher spelas i Stockholm. Försäljningen utav dessa sker via Ticnet och det gäller att vara ute i god tid när biljetterna släpps.